HÓLABIRINTUS A TÉLI ZAKOPANEBAN

Időpont: 2022. február 19. – szombat

Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Látogatás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába, Zakopaneba. Végig sétálunk a főutcán, közben megcsodáljuk a górál sítulban épült mesés „fa palotákat”, megtekintjük a híres Szent Kelemen fatemplomot, majd siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre.

Itt fenn a hegyen bazár, éttermek, lovaskocsisok vagy lovasszánosok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit!

Visszatérve Zakopaneba, a piacon időzhetünk, ahol ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk.

Majd irány a téli Tátra egyik legvonzóbb látványossága: Snowlandia, a Jégvarázs-birodalom, ahol a világ legnagyobb hólabirintusa várja a látogatókat! Izgalmas élmény a hatalmas hófalak között sétálgatni, lelkesen keresgélni a kijáratot. Ha sikerült kijutni az útvesztőből további téli attrakciók, hókastély, hatalmas jégszobrok, szánkópálya, miniállatkert szórakoztat. 

Sötétedéskor a havas élményparkot színes fényekkel világítják meg, misztikus hangulatot teremtve ezzel. Garantált lesz a kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Részvételi díj:

10.900.-Ft/fő miskolci indulással
12.900 Ft/fő budapesti indulással
14.900 Ft/fő debreceni, nyíregyházi indulással

Részvételi díj tartalmazza az utazást luxus autóbusszal és az idegenvezetés költségét.
Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.

Csoportos BBP biztosítás díja 430 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: részvételi díj 2,5%-a

Lengyelországi beutazási feltételek:
Lengyelország csak az EU által elfogadott oltóanyagokat ismeri el (Pfizer, Astra Zeneca, Johnson, Moderna). A beoltottság a teljes körű oltóanyag felvételét követő 14. naptól értendő.
A teljes körű oltás a Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Novavax esetében 2 adag, a Johnson & Johnson esetében egy adag.
A fenti oltások hiányában a negatív PCR vagy laboratóriumi keretek között elvégzett antigén teszteredménnyel (angol vagy lengyel nyelven) rendelkező személyek utazhatnak be az országba.

Bővebb információk: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszag

Ha jelentkezni szeretne az útra vagy bármilyen jellegű kérdése merül fel, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: +36 30 300 9027

E-mail: czako.zsolt@gmail.com