Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kirándulás a Bükk tájain

szeptember 10, 2022 - szeptember 12, 2022

(zárt csoport)

 

Időpont:            2022. szeptember 10-12. (3 nap/2 éj)

Utazás:              Kréber autóbusszal

Útvonal:            Kisbbér – Miskolc – Miskolctapolca – Aggtelek – Rozsnyó – Diósgyőr – Lillafüred – Szilvásvárad – (Eger) – Kisbér

 

Program:

1 nap:

Indulás a reggeli órákban Kisbérről. Egy Muhi-csata helyszíni pihenővel érkezünk Miskolctapolcára. A Fürdőváros nevezetessége a tapolcai barlangfürdő. Fakultatív fürdési lehetőség, séta a fürdőhelyen. Délután ismerkedés Miskolc nevezetességeivel. Szállás elfoglalása, vacsora. (A miskolci program felcserélődhet a szállás függvényében).

2. nap:

A reggeli után indulunk Aggtelek felé. A Baradla-barlangban teszünk egy felejthetetlen sétát. Majd átmegyünk a karsztvidék túloldalára, a szlovák oldalra és megtekintjük a Betlér-i Andrássy -kastélyt. Viszatérés a szállásra, vacsora.

3. nap:

Reggelizés után indulunk a Diósgyőri vár „bevételére”. A várlátogatást követően indulunk Lillafüredre. Sétánk során megtekintjük a híres Palota Szálló környezetét is. Majd tovább utazunk Szilvásváradra. Sétálunk a Szalajka patak völgyében, esetleg még kisvasúttal is kirándulhatunk. Ha még marad időnk, akkor az egri Szépasszonyvölgyben egy borkóstolással búcsúzhatunk a Bükk tájaitól. Visszaérkezés Kisbérre az esti órákban.

Szállás:              Miskolctapolca – szállodában. Hotel Bástya**** (wellness szálloda)

Ellátás:               Félpanzió

Részletek

Kezdés:
szeptember 10, 2022
Vége:
szeptember 12, 2022

Szervező

Universal Travel
Phone
+36 30 776 6761
View Szervező Website