Tekintse meg ajánlataimat

SZÁZTORNYÚ PRÁGA

Időpont: A naptárban megtekinthető

Prága, Európa közepének ékszeres doboza. A középkor óta megkerülhetetlen tényezője Közép-Európa kereskedelmének. Ennek köszönhetően a város és körülötte az ország is folyamatosan gazdagodott. hídként kötötte össze a keleti és nyugati birodalmakat. Uralkodói kihasználták és egyben gyarapították is gazdagságát. Az Újkor hajnalán már Száztornyú Arany-Prágaként emlegetik. Ma már ezernél is több torony emelkedik a Moldva-folyó fölé, mely ma is elvarázsolja látogatóit. Egy város, ahol beléphetünk a középkorba, majd átsétálhatunk az újkoron keresztül a modern településre.

SALZKAMMERGUT SZÉPSÉGEI

Időpont: A naptárban megtekinthető

A Keleti-Alpok ékszerdobozának is nevezik. A hajdani „fehér arany”, a só kiaknázásának több ezer éves helyszíne. Mindez egy olyan természeti környezetben, hogy az ember lélegzete is eláll! És nem csak a hegyekre való kapaszkodás nehézségeitől! Világörökségi helyszínek, piciny városok, hihetetlen építészeti bravúrok, legelésző állatok jellemzik e tájat. Hegyek közötti hajmeresztő hágóutak, kristálytiszta tavak, barátságos vendéglátás fogadja az idelátogatót! Nem véletlen, hogy az uralkodókat is vonzották e helyek. Barangoljuk be együtt ezt a felejthetetlen tájat!

BARANGOLÁS TOSZKÁN TÁJAKON

Időpont: A naptárban megtekinthető

Toszkána az Appenin-félsziget közepén elhelyezkedő tartomány, a reneszánsz bőlcsője, rengeteg látnivalót tartogat az utazónak. A kultúra, táj, gasztronómia elválaszthatatlan egymástól! Egy barangolás a toszkán tájakon felér egy izgalmas regénnyel. Fejezetei a régió tájaiban öltenek testet, főszereplőként állítva bennünket az utast, aki felfedező útja során feltárja a szépség és életöröm forrásait.

GARDA TÓ ÉS MILÁNÓ

Időpont: A naptárban megtekinthető

Észak-Olaszország az Alpok és a Pó folyó közötti területének különleges hangulata van. A hegyek lábánál megbújó kis falvaktól kezdve, a csillogó felszínű tavak tükrében megfürdő történelmi városokon át, egészen a divatdiktátor lombard fővárosig felvonulnak a régió szépségei ezen az utazáson. A romantika, történelem, hagyományos olasz ízek színesítik ezt az utazási ajánlatot. Legyen ön is részese ennek az élménynek!

A TATAI MALMOK NYOMÁBAN

Időpont: Előre egyeztetett időpontban

Tatán évszázadok emlékeit elevenítik meg a malmok megmaradt épületei. Tematikus sétánk során ezek történelmi és céhtörténeti szempontból is jelentős emlékek mesélnek a város és polgárai történeteiről.

NESZMÉLYI FALUSÉTA ÍNYENCSÉGEKKEL

Időpont: Előre egyeztetett időpontban

Neszmély a Duna és a Gerecse között elterülő, boráról is nevezetes település. És még sok másról is, melynek megismerését egy faluséta keretében mutatunk be önöknek.

tekintse meg a tervezett utakat!

Folymatosan frissül kínálatom, érdemes időnként rátekinteni