Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Garda-tó és Milánó – zárt csoport

október 6, 2022 - október 9, 2022

148.000HUF
  1. nap:

Indulás Kisbérről reggel 06.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át. Késő délután érkezés Padovába, Szent Antal városába. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város híres szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfontosabb templomában, a Szent Antal Bazilikában. Innen utazás a Garda tó környéki szállásra, a szállás elfoglalása, vacsora.

 

  1. nap:

Reggeli után utunk először Bardolinoba vezet, ahol megismerkedhetünk az olívaolaj készítés rejtelmeivel, sőt meg is kóstolhatjuk a vidék jellegzetes termékét. Tovább haladva a tavat körülölelő úgynevezett „Gardesana” úton, Malcesinébe jutunk, melynek középkori óvárosát járjuk be. A tökéletesen helyreállított Scaligeri várban különböző kiállítások találhatók, a vár tornyából pedig teljes körpanorámában lehet gyönyörködni. Aki szeretne, egy felvonóval feljuthat a Monte Baldo (1700 m) hegyre is. Napunk utolsó állomásaként Sirmionéba, a Garda tó déli csücskében található hangulatos városkába látogatunk. A hely természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. Szabad program, illetve fakultatív motorcsónak kirándulási lehetőség a tavon. Visszautazás a szállásra, vacsora.

 

  1. nap:

Reggeli után egész napos városnézés Milánóban. A városnézés során megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. Elsőként a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza. Az épületet 600 éven át építették és tetejéről csodás panoráma tárul szemünk elé, a szabadidő alatt, aki szeretne fel tud menni. Innen néhány lépésre található a Galléria Vittorio Emmanuele, amely egy üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel. Itt többek között megtalálható a híres Zucca kávézó, amely leginkább a pesti Gerbeaud-hoz hasonlítható. A csarnok végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza. Innen rövid sétával érjük el a Castello Sforzesco-t, a milánói hercegség tündöklésének és bukásának színterét. A várban ma a város egyik nagy múzeuma tekinthető meg. Délután szabadidő Milánóban. Este visszautazás a szállásra, vacsora.

 

4.nap:

A reggelit követően, a hazaút során egy belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia városával, Veronával. A vörös téglaváros számos érdekes látnivalót rejteget: Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – Scaligeri palota és kápolna – Júlia háza – Dóm – Aréna. Hazautazás a már ismert útvonalon, érkezés Kisbérre a késő esti órákban.

Szállás:              szálloda (3*-os szálloda Verona vagy a Garda-tó közelében

Ellátás:              Félpanzió (reggeli, vacsora)

A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást, ellátást, behajtási engedélyeket, Milánó-i helyi idegenvezetést. De, nem tartalmazza a belépőket, és a biztosítás díját!

Belépők ára:    Milánó- dóm: 7 € /fő

Monte-Baldó felvonó: 25 €/fő

Bardolino: olajmanufaktura látogatás: kb. 15 € /fő

Sirmione motorcsónakozás a Garda-tavon: kb. 15 € /fő

 

Részletek

Kezdés:
október 6, 2022
Vége:
október 9, 2022
Összeg:
148.000HUF

Szervező

Universal Travel
Telefon:
+36 30 776 6761
View Szervező Website

Helyszín

Milánó
Olaszország + Google Térkép