Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Salzkammerguti kalandozás

június 24, 2022 - június 26, 2022

89900HUF

Útvonal: Tatabánya – Székesfehérvár – Veszprém – Hallstatt – Golling a.d. S. – Königsee – Obersalzberg (Sasfészek) – Golling – Salzburg – Veszprém – Székesfehérvár – Tatabánya.

 

Program:
1. nap: Kora reggeli indulás Tatabányáról – Székesfehérváron át – Veszprémbe. A kollegák felvétele után indulunk tovább Ausztria irányába. Graz érintésével Hallstattba utazunk. A Világörökségi helyszínen felkeressük a híres települést, mely teraszos fekvésével méltán lett a világ egyik legszebb települése. Lehetőség adódik felmenni a siklóval a sóbányákhoz, illetve az égi kilátóhoz. Innen a szállásunkra utazunk Gollingba. Vacsora.
2. nap: Reggeli után indulunk a bajorországi Königseehez. A csodálatos, hegyekkel körbevett tavon hajózunk a Szent Bertalan templomig a róla elnevezett félszigetre. Visszatérve a kikötőbe buszra szállunk és indulunk a Sasfészekbe. A híres nyaralóhoz lélegzetelállító úton jutunk fel speciális autóbuszok segítségével, majd a hegy gyomrában épült „aranylifttel” felmegyünk a Sasfészekbe. Késő délután visszatérünk Gollingba, egy rövid sétával megismerkedünk vendéglátó településünkkel. Este vacsora a szálláson.
3. nap: A reggelit követően kirándulunk a Golling-i vízeséshez, mely Ausztria legnagyobb vízesése. Ezt követően a közeli Salzburgba utazunk. A városnézés során megismerkedhetünk a főbb nevezetességekkel: Sétaló utca, Dóm, Érseki palota tere stb. Délután indulunk haza

Részletek

Kezdés:
június 24, 2022
Vége:
június 26, 2022
Összeg:
89900HUF

Szervező

Universal Travel
Phone
+36 30 776 6761
View Szervező Website

Helyszín

Golling a.d. Salzach
Wasserfallstrasse 20
Golling a.d.Salzach, Salzburg 5440
+ Google Térkép
View Helyszín Website